Posebne ponude i akcije na stomatološke usluge

Redovito pripremamo akcije i popuste sa kojima možete ostvariti super dodatne uštede na stomatološke usluge. Pogledajte naše promocije i ugovorite besplatni pregled već danas!

Odlična jesenska akcija od 20% na metal keramičku krunicu! Naruči se na besplatni pregled već danas.

Akcija traje do 30.11.2020.

Iskoristite našu zimsku akciju na ugradnju zubnih implantanata i dočekajte novu godinu uz onaj željeni savršeni osmijeh!

Akcija traje do 1.1.2020.

Iskoristite našu proljetnu akciju na ugradnju zubnih implantanata i napokon si priuštite onaj željeni savršeni osmijeh! 3+1 Akcija – Za svaki treći ugrađeni implantat, četvrti Vam poklanjamo Gratis potpuno besplatno!

Akcija traje do 1.5.2019.

Iskoristite posebnu ponudu u mjesecu ljubavi i poklonite si savršeni poklon za Valentinovo!Dovedite bolju polovicu na izbjeljivanje zubi i zajedno platite samo jedan tretman! Akcija traje tokom od 1. veljaće do 1. ožujka. Sve što trebate napraviti je rezervirati svoj termin.

Akcija traje do 31.2.2019.

Velika božićna akcija za sve koji žele savršeno lijepi osmijeh na blagdanskim forografijama!Naručite se za besplatni prvi pregled već danas a mi Vam poklanjamo besplatno čišćenje kamenca i pjeskarenje zubi Gratis za svaki račun iznad 1000 kuna

Akcija traje do 15.1.2019.

Kreću pripreme za ljeto i plažu, pripremite se se na vrijeme i zablistajte uz savršeno bijeli osmijeh i prekrasne zube!Ostvarite 50% popusta na izbjeljivanje zubi tokom cijelog lipnja i srpnja

Zatražite detaljnu specijalističku ponudu

Svaka ponuda je individualna!

JEDNOSTAVNIJE I POVOLJNIJE DO NOVOG OSMIJEHA

Tražite najbolja rješenja u skladu s Vašim potrebama? Uz nas to i dobivate jer mi za vas pronalazimo dobre i kvalitetne opcije kako bi što brže, kvalitetnije i po što nižoj cijeni riješili svoj problem.

0800 4554

Besplatni telefon

Mogućnost plaćanja karticama i obročno do 60 rata

Za sve informacije o karticama koje primamo i obročnom plaćanju pogledajte popis kartica i rata

Zatraži ponudu

Nazovi 0800 45 54