cijena keramičke kruniceUgradnja zuba cijena u Zagrebu. cijena keramičke krunice

Cijena keramičke krunice

Najpovoljnija cijena keramičke krunice u Zagrebu

Vaše zdravlje je na
prvom mjestu!

A savršeni osmijeh
uz keramičke krunice je dobar početak.

Svakodnevno pomažemo vratiti osmijeh na lica ljudi, a njihov novi osmijeh nama je najveća nagrada. Uz današnje tehnologije, u svega jedan do dva posjeta pacijent može dobiti kompletno novi osmijeh i nove zube po pristupačnim cijenama.

Cijena već od 2080kn!

Zatražite besplatnu ponudu

Trebate nove zube ali ne znate kome se obratiti. 

Ostvarite značajne uštede na vrhunske stomatološke usluge!

zubni implantati i nadomjestak zuba
IZDVOJENA PONUDA:

Kompletan zub s doživotnom garancijom!

Zubni implantati u našoj ponudi razlikuju se od ostalih po visokoj kvaliteti, trajnosti i doživotnom jamstvu. Odličan materijal postaje još bolji kada je u dobrim rukama, tako da u našim ordinacijama zubne implantate ugrađuju samo stručnjaci za oralnu kirurgiju.

Zatražite besplatnu ponudu

cijena keramičke krunice u zagrebu

novi osmijeh uz zubne implantate

Tražite najbolje stomatološke usluge?

Tražite najbolja rješenja u skladu sa Vašim potrebama. Uz nas to i dobivate jer mi za vas pronalazim najbolje i najkvalitetnije opcije kako bi što brže i kvalitetnije riješili svoj problem.

Ovdje smo za vas

VIP tretman za svakog pacijenta u najmodernijim stomatološkim ordinacijama po ekonomičnim cijenama

Najpovoljnija cijena keramičke krunice u Zagrebu

Najpovoljnija cijena keramičke krunice u Zagrebu

Želite li novi osmijeh?
Javite nam se što prije!

Sa željom da pacijentima ponudimo cjeloživotno rješenje, naši partneri u stomatologiji rade isključivo s PREMIUM zubnim implantatima renomiranih brendova Astra Tech, Nobel Biocare i Implant Direct.

Kontaktirajte nas i još danas provjerite kako vam možemo pomoći da riješite svoje probleme.

Stomatološko iskustvo i kvaliteta kojoj možete vjerovati.

cijena keramičke krunice. Brza ugradnja zuba cijena u Zagrebu. zubni implantati na rate

prije i poslije stomatološkog zahvata

Samo najbolje za vas!

Vrhunska Estetska stomatologija
za Vaš Novi Osmijeh

PRIJE

All on 4 u Zagrebu

POSLIJE

All on 4 u Zagrebu cijena

PRIJE

Prije zahvata kod stomatologa

POSLIJE

Poslije zahvata kod stomatologa

PRIJE

All on 4 za zube koji nedostaju

POSLIJE

Vrhunski All on 4
cijena keramičke krunice zagreb.

Keramičke krunice su protetski nadomjesci kojima se pokrivaju izgubljene ili oštećene prirodne krune zubi kako bi se obnovio njihov normalan oblik, veličina i boja, a učvrstio i poboljšao izgled zuba. Krunice se postavljaju na prirodne zube ili na zubne implantate. Da bi se krunica mogla napraviti zub se mora izbrusiti. Postupak je bezbolan jer se radi pod anestezijom. Na izbrušeni zub se odmah u ordinaciji stavlja privremena krunica koja ostaje na zubu za vrijeme izrade krunice ili mosta. Krunice se cementiraju kada je pacijent zadovoljan bojom, oblikom i općim izgledom nadomjestka. Nakon cementiranja gotovog protetskog nadomjestka pacijenti se odmah i s osmijehom mogu vratiti svojim svakodnevnim rutinama, a vaši zubi će biti ne samo snažniji, nego i atraktivniji.

Naši stomatološki stručnjaci navode neke od prednosti metode „Novi osmijeh“, a to su: skraćeno vrijeme operativnog zahvata, veća preciznost zahvata, manje postoperativnih tegoba, fiksni privremeni most i bolja funkcija, estetika i vaš komfor u odnosu na privremenu protezu.

Ugradnja zuba cijena u Zagrebu. Nadomjestite zube zubnim implantatima. Obratite nam se s povjerenjem. Premium implantati. Certificirani stručnjaci. Najmoderniji protokoli. Preko 10 godina iskustva.

novi osmijeh za novi početak – novi zubi u 24 sata – novi zubi za jedan dan u Zagrebu

  • ;
Zatražite besplatnu ponudu

Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)... Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!

"Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!"

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

Zatražite BESPLATNU ponudu

Svaka ponuda je individualna i indikativna!
BRZO I EFIKASNO · JEDNOSTAVNIJE DO NOVOG OSMIJEHA

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.
12400
zadovoljnih pacijenata
12
stomatološka stručnjaka
6
moderno opremljenih ordinacija

Najpovoljnija cijena keramičke krunice u Zagrebu

Vrhunska stomatološka ordinacija

Budući da su sigurnost i zadovoljstvo pacijenata primarni ciljevi našeg rada, pobrinuli smo se da sve ordinacije i vrhunski stručnjaci stomatologije jamče postizanje tih ciljeva.

Centar Privatnosti podataka – GDPR