//

Popravak zubi po povoljnoj cijeni!

Ako ste primijetili crne točkice na zubu, osjetljivost na toplo/hladno ili na zagriz, Vaš zub je vrlo vjerojatno „pokvaren“

Sanacija zubnog karijesa

Karijes je poznata bolest zubi, odnosno oštećenje tvrdog zubnog tkiva. Razvija se na površini zuba te zatim prodire u dubinu i širinu zahvaćajući ostalo zubno tkivo.
Najčešći razlozi nastajanja karijesa su teško prirodno i fiziološko samočišćenje (slinom, jezikom..), lošija kvaliteta cakline, loše sanirani zubi te prehrana (slatkiši, kolači, proizvodi od bijelog brašna…). Karijes treba što prije sanirati kako ne bi došlo do daljnjih komplikacija. Javite nam se s povjerenjem i dogovorite besplatan pregled na kojem ćete dobiti sve potrebne informacije i smjernice naših stručnjaka.

SPECIJALISTIČKI PREGLED • BRZA I PRECIZNA PONUDA
VRHUNSKI STOMATOLOZI U ZAGREBU

Ostvarite značajne uštede na vrhunske stomatološke usluge!

Zubne plombe za zdrave zube po super cijeni

Za razliku od starih crnih amalgamskih ispuna, danas se koriste bijeli ispuni, takozvane bijele plombe. Karijes se odstranjuje te se ispunjava materijalom koji svojom bojom odgovara prirodnim zubima. Druga mogućnost je kompozitni Inlay, Onlay ili Overlay ispun koji se na temelju otiska zuba izrađuju u dentalnom laboratoriju. Odlična su rješenja jer se zub manje brusi te se na taj način maksimalno čuva zubno tkivo. Uglavnom se koriste u slučajevima većeg oštećenja. Ispuni se razlikuju u veličini.

  • Inlay – Postavlja se u sredinu zuba, dakle na jedno mjesto
  • Onlay – Ispunjava oštećenje zuba gdje je potrebno i veći je od Inlaya
  • Overlay – Prekriva unutarnja i vanjska oštećenja zuba

Priuštite si savršeni osmijeh!

Vrhunski stomatolozi, najmodernija oprema te najsuvremenije stomatološke tehnike jamče savršen osmijeh!

Najmodernije opremljene stomatološke ordinacije u Zagrebu
Precizna dijagnostika – vrhunska aparatura i iskusni stomatolozi
Kvalitetan tim vrhunskih stomatologa s dugogodišnjim iskustvom
Nudimo najbolji omjer kvalitete po pristupačnim cijenama

Recenzije i iskustva naših pacijenata

 

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!”

“Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)… Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!”

Zatražite detaljnu specijalističku ponudu

Svaka ponuda je individualna!

Javite nam se i zatražite besplatni stručni stomatološki pregled i povoljnu ponudu!

Click or drag a file to this area to upload.

Mogućnost plaćanja karticama i obročno do 36 rata

Za sve informacije o karticama koje primamo i obročnom plaćanju pogledajte popis kartica i rata