//

Vrhunsko izbjeljivanje zubi laserom

Zamišljate biserno bijele zube te poznati hollywoodsko bijeli osmijeh?

Lasersko izbjeljivanje zubi brz je i bezbolan tretman

Priuštite si savršeni osmijeh laserskom metodom izbjeljivanja koja je uz današnje tehnologije bezbolna, trajanje tretmana vrlo je kratko, a dugotrajnost zagarantirana. U odnosu na druge metode laserska tehnologija pruža brži, sigurniji, dugotrajniji i nježniji pristup izbjeljivanju zubi za predivan osmijeh. Lasersko izbjeljivanje zubi jedan je od najčešćih tretmana koji se izvode u estetskoj stomatologiji. Trajanje je svega 30 minuta. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog zahvata, a zubi su svjetliji od dvije do tri nijanse.

SPECIJALISTIČKI PREGLED • BRZA I PRECIZNA PONUDA
VRHUNSKI STOMATOLOZI U ZAGREBU

Ostvarite značajne uštede na vrhunske stomatološke usluge!

Izbjeljivanje zubi modernim laserom

Koristimo moderne lasere za izbjeljivanje „EPIC 10“ američke tvrtke Biolase. EPIC 10 je jedini diodni laser koji ima trijedinstvena načina rada za potrebe stomatološke ordinacije: kirurgiju mekih tkiva, izbjeljivanje te smanjivanje bolova, čime se osigurava svestran pristup u dentalnom liječenju, a time i ugodniji stomatološki tretman za pacijenta. Na besplatnom pregledu dobit ćete sve potrebne informacije i smjernice kako proći kroz tretman uz minimalni trošak ali maksimalno uložen trud naših stručnjaka.

Priuštite si savršeni osmijeh!

Vrhunski stomatolozi, najmodernija oprema te najsuvremenije stomatološke tehnike jamče savršen osmijeh!

Najmodernije opremljene stomatološke ordinacije u Zagrebu
Precizna dijagnostika – vrhunska aparatura i iskusni stomatolozi
Kvalitetan tim vrhunskih stomatologa s dugogodišnjim iskustvom
Nudimo najbolji omjer kvalitete po pristupačnim cijenama

Recenzije i iskustva naših pacijenata

 

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!”

“Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)… Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!”

Zatražite detaljnu specijalističku ponudu

Svaka ponuda je individualna!

Javite nam se i zatražite besplatni stručni stomatološki pregled i povoljnu ponudu!

Mogućnost plaćanja karticama i obročno do 36 rata

Za sve informacije o karticama koje primamo i obročnom plaćanju pogledajte popis kartica i rata