Brza i bezbolna korekcija osmijeha po povoljnoj cijeni!

Bitno smanjite vidljivost zubnog mesa, a optički povećajte dužinu prednjih ali i bočnih zubi što će uvelike uljepšati Vaš osmijeh

Brza i bezbolna korekcija osmijeha po povoljnijoj cijeni!

Bitno smanjite vidljivost zubnog mesa, a optički povećajte dužinu prednjih ali i bočnih zubi što će uvelike uljepšati Vaš osmijeh

0800 4554

Besplatni telefon

091 21 12 016

Whatsapp

“Gummy smile” je osmijeh kod kojeg se vide zubi gornje čeljusti, ali i veliki dio zubnog mesa.

  • Kada se nasmiješite, osjećate li da je izgled gornjih zuba zasjenjen prekomjernim tkivom desni?
  • Smatrate li da su vam gornji zubi premaleni u usporedbi s količinom tkiva gingive kada se smiješite?

Ako ste odgovorili sa “DA” na bilo koje od ovih pitanja, možda imate stanje koje se obično naziva “Gummy Smile”.

SPECIJALISTIČKI PREGLED • BRZA I PRECIZNA PONUDA
VRHUNSKI STOMATOLOZI U ZAGREBU

Ostvarite značajne uštede na vrhunske stomatološke usluge!

Korekcija osmijeha Gummy Smile

Ako ste nezadovoljni estetskim izgledom produljenog zubnog mesa s današnjim modernim tehnologijama to možete riješiti vrlo lako!

Za produživanje kliničkih kruna zuba koristi se laser kojim se uklanja višak gingive, te oblikuje u pravilan oblik.

Stomatološko iskustvo i kvaliteta kojoj možete vjerovati.

Recenzije i iskustva naših pacijenata

 

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!”

“Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)… Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!”

Zatražite detaljnu specijalističku ponudu

Svaka ponuda je individualna!

JEDNOSTAVNIJE I POVOLJNIJE DO NOVOG OSMIJEHA

Tražite najbolja rješenja u skladu s Vašim potrebama? Uz nas to i dobivate jer mi za vas pronalazimo dobre i kvalitetne opcije kako bi što brže, kvalitetnije i po što nižoj cijeni riješili svoj problem.

0800 4554

Besplatni telefon

Mogućnost plaćanja karticama i obročno do 60 rata

Za sve informacije o karticama koje primamo i obročnom plaćanju pogledajte popis kartica i rata

Zatraži ponudu

Nazovi 0800 45 54