Korekcija Osmijeha

Korekcija Osmijeha Gummy smile

Brza i Bezbolna
Korekcija osmijeha

– GUMMY SMILE

Poseban problem s kojim se često susrećem u ustima naših pacijenata je tzv. “gummy smile” tj. osmijeh kod kojeg se vide zubi gornje čeljusti , ali i veliki dio zubnog mesa. Takav osmijeh onda predstavlja indikaciju za korištenje najnovijeg tehnološkog dostignuća u stomatologiji – Lasera, kojim bitno smanjujemo vidljivost zubnog mesa, a optički povećavamo dužinu prednjih ali i bočnih zubi što uvelike mijenja i uljepšava osmijeh .

Cijena već od 300 kn po zubu!

Zatražite besplatnu ponudu

Kada se nasmiješite, osjećate li da je izgled gornjih zuba zasjenjen prekomjernim tkivom desni? Smatrate li da su vam gornji zubi premaleni u usporedbi s količinom tkiva gingive kada se smiješite?

Ako ste odgovorili sa “DA” na bilo koje od ovih pitanja, možda imate stanje koje se obično naziva “Gummy Smile”.

Laserska Korekcija osmijeha Gummy smile

Laserska Korekcija osmijeha Gummy smile

Korekcija Osmijeha Gummy smile

Korekcija Osmijeha

Korekcija osmijeha Gummy Smile
u našoj poliklinici

Pacijentica dolazi u ordinaciju nezadovoljna izgledom i oblikom prednjih zuba, posebno jedinicama. Detaljnim pregledom zaključili smo da treba napraviti produljenje vidljivog dijela krune zuba 12 i 21 (povećati dužinu zuba uklanjanjem dijela gingive) kako bi poboljšali osmijeh pacijentice.

Za produživanje kliničke krune zuba (12 i 21) koristili smo laser kojim smo uklonili višak gingive, te oblikovali u pravilan oblik istovjetan situaciji na lijevoj strani. Faze zacjeljivanja od samo jednog dana, tjekom kojeg je pacijent na zubu imao kompozitni zavoj pravilnog oblika, vratili smo funkcionalnosti i estetiku u odnosu na susjedne prirodne zube.

Stomatološko iskustvo i kvaliteta kojoj možete vjerovati.

Korekcija osmijeha gummy smile u Zagrebu

Korekcija osmijeha Gummy Smile

Samo najbolje za vas!

Vrhunska Estetska stomatologija
za Vaš Novi Osmijeh

laserska korekcija osmijeha

Što je gingivalni osmijeh, odnosno što je Gummy smile? Gingivalni osmijeh je ekcesivno prikazivanje zubnoga mesa prilikom smijanja ili smješkanja i nalazi se na drugom mjestu po učestalosti načina smijanja. Često dolazi i do inverzije gornje usne prilikom smijanja.

Estetski makeover osmijeha napravit ćemo prema Vašoj želji kako bismo Vam vratili samopouzdanje, a Vi se osjećali bolje i ljepše!

Korekcija osmijeha Gummy Smile

Korekcija osmijeha gummy smile u Zagrebu

  • ;
Zatražite besplatnu ponudu

Korekcija osmijeha gummy smile cijena

Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)... Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!

"Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!"

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

Zatražite BESPLATNU ponudu

Svaka ponuda je individualna i indikativna!
BRZO I EFIKASNO · JEDNOSTAVNIJE DO NOVOG OSMIJEHA

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.
12400
zadovoljnih pacijenata
12
stomatološka stručnjaka
6
moderno opremljenih ordinacija

Vrhunska stomatološka ordinacija

Budući da su sigurnost i zadovoljstvo pacijenata primarni ciljevi našeg rada, pobrinuli smo se da sve ordinacije i vrhunski stručnjaci stomatologije jamče postizanje tih ciljeva.

Centar Privatnosti podataka – GDPR