Novi zubi za jedan dan cijena u Zagrebu.

novi zubi na rate za jedan dan u Zagrebu - novi zubi u 24 sata - novi zubi cijenanovi zubi na rate za jedan dan u Zagrebu.

Vaše zdravlje je na
prvom mjestu!

A savršeni osmijeh
je dobar početak.

Svakodnevno vraćamo osmijehe na lica naših pacijenata, a njihov novi osmijeh nama je najveća nagrada. Uz današnje tehnologije, u svega tri do četiri mjeseca pacijent može dobiti kompletno novi osmijeh i nove zube po pristupačnim cijenama.
Najbolji stomatolozi u Zagrebu – Kvaliteta i iskustvo kojoj možete vjerovati.

Zatraži najbolju ponudu

Nudimo vam najpovoljnije cijene zubnih implantata, proteza, All-on-4 i zubnih krunica na tržištu –

Estetska stomatološka rješenja za bezubost već od 1280kn!

PREMIUM:

Zubne krunice već od 1280kn

Zubni implantati u našoj ponudi razlikuju se od ostalih po visokoj kvaliteti, trajnosti i doživotnom jamstvu. Odličan materijal postaje još bolji kada je u dobrim rukama, tako da u našim ordinacijama zubne implantate ugrađuju samo stručnjaci za oralnu kirurgiju.

Zatraži najbolju ponudu

novi zubi na rate za jedan dan u Zagrebu

novi osmijeh uz zubne implantate

Organizirani smještaj i prijevoz

BESPLATAN smještaj za vrijeme terapije te organizirani prijevoz po potrebi.

Profesionalno i ljubazno osoblje

Ponosni smo na stručnost osoblja i ljubaznost koja krasi naš tim asistenata i podrške pacijentima

Ovdje smo za vas

VIP tretman po ekonomičnim cijenama

Želite li novi osmijeh?
Javite nam se što prije!

Sa željom da našim pacijentima ponudimo cjeloživotno rješenje, odlučili smo raditi s PREMIUM zubnim implantatima renomiranih brendova Astra Tech, Nobel Biocare i Implant Direct.

Kontaktirajte nas i još danas provjerite što vam možemo ponuditi da riješite svoje probleme.

Najbolji stomatolozi u Zagrebu – Kvaliteta i iskustvo kojoj možete vjerovati.

novi zubi na rate za jedan dan u Zagrebu. novi zubi cijena u 24 sata

Novi zubi u Zagrebu

prije i poslije stomatološkog zahvata
Samo najbolje za vas!

Kompletan zubni implantat i zubnom krunicom
s DOŽIVOTNIM jamstvom

novi zubi u 24 sata. novi osmijeh za novi početak – novi zubi za jedan dan u Zagrebu

Novi zubi u Zagrebu

Naši stomatološki stručnjaci navode neke od prednosti metode „Novi osmijeh – novi početak“, a to su: skraćeno vrijeme operativnog zahvata, veća preciznost zahvata, manje postoperativnih tegoba, fiksni privremeni most i bolja funkcija, estetika i vaš komfor u odnosu na privremenu protezu.

novi zubi na rate u 24 sata – novi zubi za jedan dan u Zagrebu. Novi zubi cijena?

Zatraži najbolju ponudu
  • ;

Izuzetno oduševljena načinom pristupa doktora na prvom pregledu. Sve mi je detaljno objašnjeno i shvatila sam u potpunosti svoj problem (koji mi do sada nitko nije rekao)... Sada ga i rješavam zahvaljujući vama. Hvala do neba!

"Bio sam poprlično nervozan prije implantološkog zahvata ali su me asistentice Matea i doktorica Ivana oraspoložile i dobro nasmijale prije postupka. Ugradnja implantata pod lokalnom anestezijom prošla je poprilično brzo i moram priznati bezbolno tako da sam za sat vremena izašao iz ordinacije. Sada još keramička krunica i moj osmijeh je opet potpun. Hvala!"

“Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je već bila pacijentica, a sada su dobili još jednog pacijenta, mene! Hvala vam!!!”

“Prvi pregled odrađen iznad svih mojih očekivanja! Nakon učinjenog ortopana i CT snimke na koje sam po prvi puta bila upućena vrlo brzo mi je postavljena dijagnoza i otkriven moj dugogodišnji problem. Najbolje i najprofesionalnije odrađen prvi pregled od svih ordinacija koje sam posjetila ! Vraćam se k Vama ! Uskoro krećemo sa zahvatima!”

“Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava ekipi!”

Zatraži BESPLATNU ponudu

Svaka ponuda je individualna i indikativna!
BESPLATNI SMJEŠTAJ · JEDNOSTAVAN I SIGURAN PRIJEVOZ

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.
23400
zadovoljnih pacijenata
18
stomatoloških stručnjaka
16
moderno opremljenih ordinacija

Vrhunske stomatološke ordinacije

Budući da su sigurnost i zadovoljstvo naših pacijenata primarni ciljevi našeg rada, pobrinuli smo se da sve ordinacije jamče postizanje tih ciljeva.